Gülden Karaböcek'in görüntüleri viral oldu: Çorbacıda sahneye çıktı mı?

Gülden Karaböcek'in çorbacıda sahne aldığı görüntülerin gündem olmasının ardından işletmenin sahibi Ramazan Bademci ve Karaböcek'in menajeri Yağız Yılmaz, olayla ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gülden Karaböcek'in Konya'daki bir çorbacıda sahne aldığına dair görüntüler, sosyal medyada gündem oldu. Karaböcek'in menajeri Yağız Yılmaz, sanatçının sahne aldığı iddialarını yalanlarken, mekanın işletmecisi Ramazan Bademci ise "Bir ücret karşılığında kendisiyle anlaştık. Akşam 21.00'da başlayan program gece 02.30'da bitti. Çorbacıdan rahatsız olacağı bir durum yok" dedi.

KARABÖCEK'İN KIZI: BİR TANE PLAYBACK ŞARKI SÖYLEDİ

Görüntülerin gündem olmasının ardından ilk açıklama Gülden Karaböcek'in kızı Nur Düzgit'ten geldi. Düzgit, "Görüntüler 4 yıl öncesine ait. Nostaljik bir çorbacıda imza günü oldu. Bir tane playback şarkı söyledi, sahne almadı" dedi.

'4-5 SAATLİK BİR PROGRAM YAPTIK'

Nostaljik eşyaların sergilendiği konsept mekanın işletmecisi Ramazan Bademci ise Karaböcek'in görüntüleriyle ilgili, "Dükkanımız nostalji konseptinde olduğu için Türk müziğine bir dönem damgasını vuran isimleri davet ediyoruz. Bunlardan biri de Gülden Karaböcek hanımefendiydi. 4-5 saatlik bir program yaptık. Kendisi iki canlı, üç tane de playback şarkı söyledi. Kasetlerini ve plaklarını imzaladı. Yakın zamanda kendisini yine davet ettik ama Konya şu sıralar çok sıcak olduğu için erteledi. Yakın zamanda yine mekanımıza gelecek" açıklamasını yaptı.

KARABÖCEK'İN MENAJERİ: HABERLER TAMAMEN ASILSIZ

İşletmecinin açıklamasının ardından Karaböcek'in menajeri Yağız Yılmaz, konuya ilişkin sosyal medya hesabında şunları yazdı: "Gülden Karaböcek bir konseri için turneden dönerken orkestrasıyla iş sonrası bahsi geçen mekanın yemeklerini beğendiği için mekan sahibi ve çevresiyle dostluk kurmuştur. Ardından bir gün yine sahneye giderken öncesinde yemek için uğradığı nostalji konseptli mekanın ısrarlarına dayanamayarak müşteri olmadığı bir saatte mekanda aileye bir hatıra bırakarak playback bir şarkı seslendirmiş ve kendi isminin bulunduğu köşede plaklarını aile için imzalamıştır. Basında çıkan iddiaların aksine, Karaböcek tarafından gerçekleştirilen her performans bir sahne şölenidir ve kusursuz bir seslendirme ile sunulmaktadır. Bahsi geçen çorbacıda sahne almasıyla ilgili haberler tamamen asılsızdır" ifadeleri kullanıldı.

MEKAN SAHİBİ BADEMCİ: FİYAT KONUSUNDA GÖRÜŞÜYORDUK, BUNDAN SONRA DAVET ETMEM

Gülden Karaböcek'in menajerinin yaptığı açıklamanın ardından mekanın işletmecisi Bademci, "Gülden hanımın açıklamasını görünce şaşırdım, kırıldım yanlış bir açıklama olmuş. Bir ücret karşılığında kendisiyle anlaştık. Akşam 21.00'da başlayan program gece 02.30'da bitti. Çorbacıdan rahatsız olacağı bir durum yok. Ekim ayında bir program daha yapacaktık, hatta kızı Nur ile fiyat konusunda görüşüyorduk. Pişman değilim ama kesinlikle davet etmem bundan sonra" diye konuştu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)