Gülşah Durbay: Erişim yasağını kaldırıp yazıyı yeniden yayınladılar

CHP lideri Özgür Özel ile ilişkileri olduğu iddiaları hakkında konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, yazının erişime engellendiğini ancak aynı gün tekrar yayına konduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilişki yaşadığı iddialarıyla ilgili Habertürk'ten Nagehan Alçı'ya açıklamalarda bulundu. Kendisiyle ilgili sosyal medyada paylaşım yapan ya da link paylaşan herkese dava açtığını söyleyen Durbay, sağlık durumu hakkında ise, "Gayet iyiyim, tedavim devam ediyor, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum" dedi.

'KÜÇÜKAYDIN'IN İSMİNİ DAHİ DUYMAMIŞTIM'

Haberi yapan Ebru Küçükaydın'ı tanımadığını da belirten Durbay, "İsmini dahi duymamıştım” dedi. Yazıya erişim engeli getirildiğini, ancak sonra bu engelin kaldırıldığını, yazının yeniden yayınlandığını söyleyen Durbay, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Nagehan Hanım Cuma günü erişim yasağı istedim, yazıya erişim engellendi ancak aynı gün yasağı kaldırıp yeniden yayına soktular, daha sonra tekrar başvurdum, genel merkez de ayrıca başvurdu. Araya hafta sonu girdi, umuyorum pazartesi yazı kalkar.”

YAZININ TAMAMI

(ALINTI)