Saldırı bölgesinde bulunan şüpheli çanta patlatıldı

İstanbul'da polis otobüsünü hedef alan saldırı sonrasında olay yerinde konrollü patlama gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da bu sabah çevik kuvvet polislerine yönelik saldırı sonrasında olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, kontrollü patlama gerçekleştirdi. Polisler şüpheli bir çantayı fünyeyle patlatı.

İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsüne yapılan bombalı saldırı sonrasında, polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Bölgedeki basın mensupları olay yerinden uzaklaştıran polisler, kontrollü patlama yapıcağı uyarısında bulundu. Gazeteciler İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde patlamanın yapılmasını beklediler.

CAMİDEN ANONS YAPILDI

DHA'nın haberine göre, kontrollü patlamadan önce cami hoparlöründen anons yapıldı. Anonsta, "Kontrollü olarak patlatma yapılacaktır. Bu sebepten dolayı görevlilerimiz dikkatli olsunlar, sivillerimiz de lütfen emniyet görevlilerimizin ikazlarına uyarak çalışmalarına yardımcı olsunlar" denildi.

Olay yerinde bulunan beyaz minibüsün içinde şüpheli bir çanta çanta fark edildi. Aracın bulunduğu noktaya gelen bomba imha uzmanı, araç içindeki çantayı fünye ile patlattı.

Etiketler istanbul polis patlama