Erdoğan oğlu Suriye'ye giden kadına sordu: O malumlara katılmasın?

İstanbul Fatih'te bir ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la oğlunun Suriye'ye gittiğini ve haber alamadığını söyleyen bir kadın arasındaki diyalog yaşandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ramazan bayramının birinci gününde Fatih Çarşamba'da yaşayan Emin Saraç Hoca'yı evinde ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaretin ardından dışarı çıkan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yanında, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'la birlikte ziyaretten çıkan Erdoğan'ın yanına gelen kalabalıktan bir kadın ise Suriye'de kaybolan oğlu için yardım istedi.

Bu ülkeye giden oğlundan haber alamadığını söyleyen kadın, "3 bayramdır ağlıyorum. Oğlumdan bir haber yok. Suriye'ye gitmiş bizden habersiz. Ne olur bir yardım" diyerek oğluyla ilgili bilgilerin yer aldığı bir notu Erdoğan'a iletti.

'BU MALUMLARA KATILMASIN?'

Notu inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan kadına dönerek, "Bu malumlara katılmasın?" diye sordu. Kadın ise, "Yok, Türkmen Cephesi'ne katıldı dediler. Şehit oldu dediler. Ne olur bize bir haber" yanıtını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu yanıt üzerine bir süre nota yazanlara bakarak konuyla ilgili araştırma yapılması için yanındaki danışmanlarına talimat verdi. Adını vermek istemeyen ve basın mensupları tarafından görüntülendiğini fark eden kadınsa kalabalık içinden hızla uzaklaştı. Erdoğan daha sonra Kısıklı'daki konutuna geçti.

Etiketler Erdoğan Suriye Fatih