Melih Gökçek: FETÖ insanları üç harflilerle etkiliyor

Melih Gökçek, Fethullah Gülen'in insanları üç harfliler (cinler) ile kontrol altına aldığını iddia ederek, kendisine de hediyeler göndererek bunu denediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek CNN Türk’te Hakan Çelik’in sunduğu programda 15 Temmuz gecesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gökçek, cinlerle ilgili söyledikleri karşısında şaşıran sunucu Hakan Çelik'in "Siz buna inanıyor musunuz" sorusu üzerine ise "Tabii ki. Bakın Cumhurbaşkanımız 3 saat ile suikastten kurtuldu" yanıtını verdi. Gülen’in darbe girişimi başta olmak üzere birçok olayı cinlerle yaptığını savunan Gökçek “Üç harflilerle yapıyor bu işi. Bana da altın gibi değerli bir metal ve cevşen vermişti. Bu işleri üç harflilerle yapıyor” dedi. Hakan Çelik’in “gerçekten inanıyor musunuz buna?” sorusuna ise “İnanırım. Canlı olarak benzer olaylarla karşılaştım…” yanıtını verdi.

'ALLAH KORUYOR'

Gökçek, Hakan Çelik’in ‘Madem öyle neden başarıya ulaşamadı” sorusuna ise “Yapıyor da nereye kadar yapıyor. Allah’ın kudretine kadar yapıyor. Allah koruyor” yorumunda bulundu.