Damadın annesi: Gaziantep bombacısı çocuk değildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep saldırısını gerçekleştirenin 12-14 yaşlarında bir çocuk olduğunu söylemişti. Damadın annesi ise Erdoğan'dan farklı konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep’te Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi’nde 20 Ağustos günü kına gecesine yapılan saldırıda ağır yaralanıp hastaneye kaldırılan damat Nurettin Akdoğan’ın annesi 43 yaşındaki Muhbet Akdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yalanlayarak "Canlı bomba ne çocuktu ne de yaşlıydı, yetişkin bir kişiydi" dedi.

Sol bacağında şarapnel parçası ve yüz kısmında yaralanmalar olan Akdoğan, DİHA'ya “Ben hemen etrafa bağırarak, canlı bombanın aramızda olduğunu haykırdım. Benim onu fark ettiğimi anlayınca soğukkanlı bir şekilde kalabalığın arasına karıştı. Birkaç saniye geçmeden büyük bir patlama oldu. Ondan sonra etraf ceset ve yaralılarla doldu. Ben de yaralanmıştım. Beni hastaneye götürdüler. Ailemizden çok sayıda kişi öldü" diye konuştu.

ERDOĞAN '12-14 YAŞLARINDA' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtlarken, saldırıyı gerçekleştirenin 12-14 yaşlarında bir çocuk olduğunu söylemişti.