Gaziantep'te IŞİD alarmı

Gaziantep'te IŞİD'in bombalı saldırı düzenleyeceği iddiası üzerine kentte polisiye önlemler en üst seviyeye çıkartıldı. AK Parti il ve ilçe binaları boşaltıldı, yollara barikatlar yerleştirilerek, aramalar artırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep’te , IŞİD'in kentte cuma namazı nedeniyle bombalı saldırı yapacağı istihbaratı polisi alarma geçirdi.  Kentteki güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı.

İhbarın ardından tüm camilerde önlem alınan kentin merkezindeki Ulu Cami'nin çevresine barikatlar yerleştirildi, yollar ulaşıma kapatıldı, namaza gelenler üst aramasından geçirilerek içeri alındı.  Belediyeye ait kamyonlar ile Ulu Cami'nin bulunduğu Kemal Köker Caddesi kapatılırken, polis zırhlı araçlarla bölgede önlem aldı.

antep4

Güvenlik önlemlerine ek olarak ayrıca kentteki Ak Parti il ve ilçe başkanlıkları da hedef alınabileceği için boşaltıldı.

antep3

Parti binalarının çevresinde polislerin önlem aldığı görülürken, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren de önlemlerin en üst seviyede tutulduğu Ulu Cami çevresine gelerek inceleme yaptı.

(GAZİANTEP-DHA)