Meteorolojiden İstanbul uyarısı

Meteoroloji'den verilen bilgiye göre, İstanbul'da yarın sabah 05.00 ile 19.00 arasında kuvvetli sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul'da yarın sabah saatlerinden itibaren etkisini artırması beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Kuvvetli yağışların 05.00 ile 19.00 saatleri arasında etkisini göstermesi bekleniyor.

Akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen yağışların oluşturabileceği su baskını ve ulaşım sorunları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

BU İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT!

Yarın Tekirdağ ve Kırklareli'nin kıyı kesimlerinde saat 05.00 ile 15.00 arasında yerel kuvvetli yağışlar bekleniyor. Meteoroloji'den yapılan açıklama şöyle: "Halen aralıklıklarla devam eden sağanak yağışların, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren Tekirdağ ve Kırklareli'nin kuzey kıyı kesimlerinde etkisini arttırması ve yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması bekleniğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Hava sıcaklığı ise iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, ancak ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek.