13 yaşındaki Fatma'dan 4 aydır haber yok

Ailesiyle birlikte mevsimlik işçi olarak 4 ay önce Erzurum'a giden Fatma Turan kayıplara karıştı. Baba Hadi Turan, komşularının oğlu 24 yaşındaki A.K.'nin kızını kaçırdığını öne sürerek, polise yaptıkları başvurulardan sonuç alamadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şanlıurfa'da yaşayan 7 çocuk babası Hadi Turan, ailesi ve komşularıyla birlikte mevsimlik tarım işçisi olarak 4 ay önce Erzurum’un Hınıs İlçesi’ne gitti. Hadi Turan, burada ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan kızı Fatma'nın, Siverek'te komşu oldukları ailenin oğlu 24 yaşındaki A.K. tarafından kaçırıldığını iddia ederek polise başvurdu.

Polis, yaklaşık 4 aydır Fatma'yı arama çalışmasını sürdürürken, babası Hadi Turan kızının hayatından endişe ettiğini söyledi.

Fatma Turan Fatma Turan

Mevsimlik tarım işçisi olarak ailesinin geçimini sağladığını belirten Turan, kızının bulunmasını isteyerek, şöyle dedi:

"Siverek'te ikamet ettiğim mahallede komşularımızla birlikte tarım işine gittik. Komşumun 24 yaşındaki oğlu A.K. otomobil ile kızımı kaçırdı. Güvenlik güçlerine ve savcılığa şikayette bulunduk ancak hiçbir haber yok. Çocuk yaştaki kızımın hayatından endişe ediyorum. Yetkililerden kızımın bulunması için yardım istiyorum."

(ŞANLIURFA-DHA)