Gaziantep'te patlama sesi

Gaziantep'in Yeditepe mahallesinde patlama sesi duyuldu. Valilik ise herhangi bir patlama tespit edilmediğini, sesin savaş uçakları ses hızını aşması nedeniyle yaşanmış olabileceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep'te saat 23.30 sıralarında büyük bir patlama sesi duyuldu. Şehrin birçok noktasından duyulan patlamanın Gaziantep Üniversitesi yakınlarında meydana geldiği iddia ediliyor.

Yerel basında yer alan haberlere göre Gaziantep Valiliği, kent merkezinde bir patlama yaşanmadığını belirtti. Şehir merkezinde duyulan patlama sesinin nedeni konusunda ise resmi bir açıklama yapılmadı.

DHA'nın haberine göre ise, valilik kaynakları patlama sesi ile ilgili yapılan araştırmada, kentte herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığı söyledi. Patlama haberinin doğrulanmadığı belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konuyla ilgili açıklamanın resmi makamlar tarafından yapılacağını duyurdu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Patlama ihbarlarının değerlendirildiğini kaydeden Gaziantep Valiliği, herhangi bir yaralanma, ölüm ya da hasar tespit edilmediğini açıkladı. Açıklamada, patlama sesin Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan savaş uçaklarının, ses hızını aşması nedeniyle yaşanmış olabileceği belirtildi. Valilik, gelişmelerle ilgili ayrıca bilgi verileceğini duyurdu. (HABER MERKEZİ)

gaziantep-aciklama