Erdoğan kürsüden Gökçek'e seslendi: Öğrenciler yapılmadı diyor?

Ankara'da düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kürsüden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e kürsüden 'durak' sordu. Erdoğan konuşması sırasında kampüse yapılan yatırımları anlatırken, "Artık otobüs duraklarından bir şikayet yok değil mi? Oldu mu otobüs durakları?" diye sordu. Erdoğan öğrencilerin hep bir ağızdan, "hayır" yanıtı vermesi üzerine bu kez kürsüden Melih Gökçek'e seslendi ve durakların hizmete girip girmediğini sordu. Gökçek olumlu yanıt verince de, "E olmadı diyorlar?" diye sordu. Gökçek ayağa kalkıp yeniden onay verince, "Bunu halledelim" dedi.

Erdoğan daha sonra da, Başbakan Binali Yıldırım'ı kast ederek, "Binali bey de metro getirecek dedi". Bunun üzerine alandakiler alkışlayınca Gökçek de Yıldırım'a dönerek alkışladı. (HABER MERKEZİ)