Cin olmadan adam çarpan hastane kapatıldı!

Manevi narkoz, online cin çıkarma, kafa hacamatı 'tedavileri' yaptığını ilan eden 'Manevi Şifa Merkezi’ dün kapatıldı. Hastanede 'telefonda cin çıkarma' 400 liraydı...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul İkitelli’de iki hafta önce açılan Manevi Şifa Merkezi beş katlı binası ve üzerinde yazan metafizik, bioenerji, hacamat (bardak çekme), sülük tedavi, ruhsal terapi yazılarıyla gündeme geldi. Türkiye’nin 'ilk büyü bozma ve musallat tedavi merkezi' olarak tanıtılan merkez, özellikle Facebook sayfaları üzerinden yapılan paylaşımlarla müşteri çekiyordu. Merkezde 10'dan fazla ‘metafizik uzmanı’ büyü bozma, astral seyahat, manuel terapi, akupunktur, iskelet sistemini düzeltme, hacamat (bardak çekme), sülük tedavisi ve manevi ameliyat gibi birçok alanda giydikleri ‘beyaz doktor’ önlükleriyle hasta kabul ediyordu!

UNUTKANA HACAMAT!

Merkezin Facebook sayfasında rahatsızlıklarını yazan ve çözümü soran kişilere ise “uzmanlar” seri bir şekilde online cevap veriyor, 'baş ağrısı ve unutkanlık çektiğini' söyleyen birine hemen 'kafa hacamatı' tedavisi öneriyordu! Büyü olma durumundan şüphelendiğinizde ise bakım için “hocalarla” görüşmek isteyip istemediğiniz soruluyor ve isteğinize göre hemen bir randevu veriliyordu.

'Cin çıkarma tedavisi'nde ise dualar edilerek bazen hastanın üzerine Arapça yazılar yazılıyordu.

Vatan gazetesinden Melis Güvenç'in haberine göre, her gün 09.00-22.00 saatleri arasında 'hizmet veren hastane' için kapatma kararı alındı. İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu konuyla ilgili açıklamasında, “Bu olayda da bize gelen ihbar neticesinde burası, ilçe sağlık müdürlüğünce denetlenerek, kaçak çalıştırıldığı hususu tespit edilmiş ve Küçükçekmece Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur. Kaymakamlık tarafından da bununla ilgili kapatma ve gereğinin emniyetçe yapılması için yazı yazılmış ve kapatma aşamasına gelinmiştir. Herhangi bir izni, ruhsatı olmayan bu yer resmi olarak emniyet teşkilatınca kapatılacak” dedi.

HABERİN TAMAMI

Etiketler çin hastane hacamet