İzmir Barosu 'hedef gösterenlerin' peşinde

İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, bir süredir "Neden İzmir’de patlama olmuyor", "Yoksa gavur gavura rahat rahat yaşıyorlar mı" şeklinde paylaşımlar yapıldığını belirterek, "Adeta hedef gösterilmiştik" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Adliyesi önünde bombalı saldırı düzenlenirken, İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, Twitter'dan yapılan paylaşımları hatırlattı. Bir süredir 'Neden İzmir’de patlama olmuyor’, ’Yoksa gavur gavura rahat rahat yaşıyorlar mı’ paylaşımları yapıldığını belirten Özcan, bu hesaplar hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, patlamanın ardından bağlandığı CNN Türk'te şunları söyledi:

"Patlamanın gerçekleştiği kapıdan sadece hâkim ve savcılar değil, vatandaşlar da giriyor. Meslektaşlarımızı güvenli, bölgelere ulaştırmak için çalışma yapıyoruz. Adliye içindekiler güvenlik amacıyla şu an dışarı bırakılmıyor. Doğru da yapılıyor.

Vatandaşlar ve meslektaşlarımız özellikle baro birimimize sığındıklarını biliyoruz. Birkaç gün önce İzmir’de neden bomba patlamıyor diye paylaşımlar vardı. Biz suç duyurusunda bulunmuştuk. Adeta hedef gösterilmiştik. Son derece üzgünüz." (HABER MERKEZİ)