Celal Kılıçdaroğlu'nun çocuklarından mahkemeye başvuru

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun çocukları, babalarına vasi olarak tayin edilmelerini talep etti. Fatih ve Atila Kılıçdaroğlu, 'babalarının kendini ve işini idare edemeyecek derecede fiziki ve ruhsal sağlık sorunları' olduğunu savunuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti yanlısı açıklamalarıyla gündemde olan ve partiden istifa eden kardeşi Celal Kılıçdaroğlu için çocuklarından bir mahkeme başvurusu geldi. Celal Kılıçdaroğlu'nun çocukları Fatih ve Atila Kılıçdaroğlu, babalarına vasi olarak tayin edilmelerini istedi.

Gerçek Gündem'in haberine göre, Celal Kılıçdaroğlu'nun çocukları başvuru dilekçesinde, 'babalarının kendini ve işini idare edemeyecek derecede fiziki ve ruhsal sağlık sorunları bulunmakta olduğunu ve ayrıca aşırı derecede alkol düşkünlüğü, savurganlık ve kötü bir yaşam tarzı yaşadığını' öne sürdü, babalarının sağlık kontrolünden geçirilmesini istedi.

Celal Kılıçdaroğlu, "Aydın'ın Gülen Cemaati’nden temizlenmesi ve Didim Belediyesi-'FETÖ’ bağlantısının ortaya çıkarılması" iddiasıyla yürüme eylemi yapmış, açlık grevi yaptığını söylemiş,  ihraç istemiyle disipline sevkedilince de CHP’den istifa etmişti.

Celal Kılıçdaroğlu, "Tayyip Erdoğan da bir Atatürk" sözleriyle dikkat çekmişti. CHP lideri kardeşiyle ilgili, "Birisi cebine para koydu ve 'Çık bunu söyle' dedi" açıklamasında bulunmuştu. (Dış Haberler)

belge