Vali açıkladı: İstanbul'da okullar tatil

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Açıklamayı İstanbul Valiliği yaptı. Gündüz en yüksek sıcaklık -2, hissedilen sıcaklık ise -20 derece olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İstanbul'da cuma günü başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken, İstanbul Valiliği beklenen açıklamayı yaptı: Kar nedeniyle pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu.

METEROLOJİ'DEN -20 UYARISI

İstanbul'da sıcaklıklar sıfırın altına düştü; Meteoroloji verilerine göre, İstanbul'da bugün gündüz en yüksek sıcaklık -2, hissedilen sıcaklık ise -20 derece olacak. Meteoroloji uzmanları, kentte kuvvetli buzlanma ve don olayına karşı uyarıyor.  İstanbul'da ara sokaklarda buzlanma ve sürücülerin sıkıntı yaşadığı görülüyor. Kar yağışının İstanbul'da aralıklarla çarşamba gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Çarşamba ve perşembe günler ise karla karışık yağmur görüleceği tahmin ediliyor.  Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'da da kar yağışı cuma gününe kadar devam edecek.

KAR KALINLIĞI 37 CM

İstanbul'da pazar sabahı yapılan ölçümlerde kar kalınlıkları, Sarıyer'de 37 cm, Atatürk Havalimanı'nda 23 cm, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 22 cm, Kartal'da 15 cm, Kumköy'de ise 13 cm olarak belirlendi.

BUZ SARKITLARINA DİKKAT!

Köprü altlarında oluşan buz sarkıtları tehlike oluştururken Büyükşehir Belediyesi, sürücüleri elektronik tabelalara yazılan yazılarla uyardı Anadolu yakasında hava sıcaklığı -5 dereceye kadar düştü. (HABER MERKEZİ)

Etiketler istanbul tatil okul kış