'Erzurum'da çocuklar kutup ayısı mı?'

Türkiye’nin farklı bölgelerinde kar yağarken okullar tatil edilmesine Erzurum'dan tepki geldi. Erzurumlular tatil olmamasını, “Bizim çocuklar kutup ayısı mı?” diyerek eleştirdiler.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Türkiye’nin farklı bölgelerinde yoğun kar yağışı birçok il ve ilçede okulların da tatil olmasına neden olunca, hava sıcaklığının  -7 derece olduğu Erzurum’da çocukları okula giden veliler isyan etti. Vali ise bu tepkiye şu yanıtı verdi: Erzurum için hava sıcak. Okulların tatil olmasını gerektiren bir durum yok.

Hürriyet'ten Esra Ülkar'ın haberine göre, Erzurumlular, batıda birçok ilde okullarda eğitime ara verilirken, illerindeki okulların tatil olmamasını, “Bizim çocuklar kutup ayısı mı?” diyerek eleştirdiler. Twitterüzerinden tepkilerini dile getiren Erzurumlular, il genelindeki okulların tatil edilmesini isterken, bir Twitter kullanıcısı, “Batıda okullar tatil edilirken Erzurum’da daha tatil edilmedi. Gerçekten enteresan” diye yazdı.

Erzurum’da dün hava sıcaklığı -7 dereceydi. Ancak -30 dereceyi de gören ilin valisi Seyfettin Azizoğlu, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Erzurum için hava sıcak. Okulların tatil olmasını gerektiren bir durum yok. O yüzden tatil etmedik” dedi. Vali Azizoğlu, öğrencilere de derslerinde başarılar diledi. (HABER MERKEZİ)