Nurgül Yeşilçay'ın 'hakaret' davası düştü

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay hakkındaki şikâyetinden vazgeçince dava düştü. Nurgül Yeşilçay, "Şaşırdım çok enterasan… Eee hadi gidelim ben niye bu kadar gerildim" derken, hâkim de "Sizleri burada görmek bizi üzüyor. Davanın böyle bitmesinden dolayı şahsım adına ben de mutluyum" yorumunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Erkan Petekkaya'ya cep telefonu mesajlarıyla hakaret ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Oyuncu Nurgül Yeşilçay, söz konusu mesajların hakaret değil, tespit olduğunu söyledi.

Bakırköy Adalet Sarayı'nda bulunan 44. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuksuz sanık Nurgül Yeşilçay ve taraf avukatları hazır bulunurken, müşteki Erkan Petekkaya katılmadı. Savunmasını yapan Nurgül Yeşilçay, “Hakaret iddialarını kabul etmiyorum. Dosyada bulunan mesajlar tarafımdan gönderilmiştir. Söz konusu mesajları, mesaj tarihinden bir gün evvel sette kavga olmuştu. Bu nedenle bu mesajları çektim. Gazeteye röportaj vermiştim. Röportajda belirtilen hususlar bana aittir. Buradaki sözleri hakaret kastıyla söylemedim. Sadece kendimi savundum. Bu röportaj kavgadan sonraydı. Savcıya kendini tam olarak ifade edemedim. Savcı Bey sadece kavgayı sordu, ben de buna ilişkin beyanda bulundum" diye konuştu.

'BEN NİYE BU KADAR YORULDUM'

Hakim, Erkan Petekkaya'nın avukatı aracılığı ile bugün mahkemeye dilekçe yolladığını ve şikayetinden vazgeçtiğini söyledi. “Şikayeti geri çekmesini kabul ediyorum" diyen Nurgül Yeşilçay da “Şaşırdım çok enterasan… Eee hadi gidelim ben niye bu kadar gerildim" diye konuştu.

Yeşilçay'ın avukatı "Savunma için çok iyi hazırlanmıştık" demesi üzerine Yeşilçay da “Sen bana dışarıda anlatırsın" diye cevap verdi. Mahkeme, şikayetçi Erkan Petekkaya'nın şikayetini geri çektiği için davanın düştüğünü açıkladı.

HAKİM DE SEVİNDİ

Hakim, Nurgül Yeşilçay'a şu konuşmayı da yaptı: “Türkiye'nin tanınmış insanlarısınız. Biz sizleri sevgiyle izliyoruz. Sizleri burada görmek bizi üzüyor. Davanın böyle bitmesinden dolayı şahsım adına ben de mutluyum."

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Nurgül Yeşilçay hakkıda 3 aydan 2 yıla kadar hapis talebiyle dava açılmıştı.

(İSTANBUL-DHA)