Gırgır çizeri: 25 kişi ekmeğinden oldu

Gırgır Dergisi'nin ani bir kararla kapatılmasına tepkiler büyüyor. 10 yıldır derginin arka kapağını çizen Deniz Kestane, dergiyi kapatma kararına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gırgır Dergisi'nin kapatılmasına bir tepki de derginin çizerinden geldi. 10 yıldır arka kapağını çizen Deniz Kestane, dergiyi kapatma kararı alanlara tepki gösterdi. Kestane, "Malum karikatürü ve çizerini kınıyorum. Malum karikatür yüzünden 25 kişiyi ekmeğinden eden yönetimi ayrıca kınıyorum" dedi.

Kapatılan Gırgır'a soruşturma açıldıKapatılan Gırgır'a soruşturma açıldı

Evrensel'de yer alan habere göre, Kestane'nin açıklaması şöyle:

"Eveeet. Malum karikatür ve durum ile ilgili bir şeyler söylemek isterim. Mizahın ayrıştıran ve inciten değil, birleştiren ve mutluluk veren bir argüman olmasından yanayım. Malum karikatürü ve çizerini kınıyorum. Malum karikatür yüzünden 25 kişiyi ekmeğinden eden yönetimi ayrıca kınıyorum.10 yıldır arka kapağını çizdiğim Gırgır, bugün itibarı ile yayın hayatına son verdi.Ne yöneticisi, ne editörü, ne de o karikatürün çizeri olduğum halde popüler çizeri olduğum için beni tehdit edenlere akıl fikir diliyorum. 10 yıllık yolculuğumda beni okuyan, kıymet veren tüm okuyucularıma sevgiler. Sizinle birlikte olmak çok güzeldi. Ben başka mecralarda kırmadan, incitmeden, üzmeden çizmeye devam edicem. Başka mecralarda yeniden karşılaşmak dileğiyle."

kestaneee 10 yıldır arka kapağını çizen Deniz Kestane

Misvak boğaza saplanınca!Misvak boğaza saplanınca!

Misvak bu kez Yaşar Nuri Öztürk'ün ardından nefret saçtıMisvak bu kez Yaşar Nuri Öztürk'ün ardından nefret saçtı

Gırgır'dan Hz. Musa özrüGırgır'dan Hz. Musa özrü