Beyaz TV'den 'kömür oldu' özürü

Beyaz TV'de yayınlanan programda '52 Özel Harekatçı kömür oldu' KJ'si büyük tepki topladı. Sunucu Latif Şimşek gelen tepkilerin ardından özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Beyaz TV'de Dinamit adlı programa konuk oldu. Programda 15 Temmuz darbe girişimi konuşuldu. Programda öldürülen özel harekatçılar için '52 Özel Harekatçı kömür oldu' KJ'si büyük tepki totpladı. Sunucu özür diledi, ancak tekiler dinmedi. Sosyal medyada 'Beyaz TV kapatılsın kampanyası' başlatıldı.

'BU KJ BÜYÜK HATA'

Programın sunucusu Latif Şimşek, sosyal medyadan gelen yoğun tepki üzerine özür dilemek zorunda kaldı. Şimşek, bu KJ'nin atılmasının nedeni ve soruşturulmasını bizzat takip edeceğini ve elinden geleni yapacağını belirtti.  Programda konuk olan ve aynı zamanda kanalın sahibi olan Melih Gökçek ise şu açıklamayı yaptı: "Ben atılan bombanın verdiği hasarın büyüklüğünü belirtmek için 'oradaki her şey bombanın tesiri ile yandı ve kömür oldu' dedim. Şehit ailelerinden özür diliyoruz. Bu KJ'nin verilmesi büyük bir hata. Bunun hesabını soracağız."