Yıldırım'ın helikopteri havaalanına inemedi

Başbakan Yıldırım'ın helikopteri yoğun sis nedeniyle Muş Havaalanı'na iniş yapamadı. Stada yönelen helikopter buruya da iniş yapamayınca, kentin dış mahallesindeki karla kaplı alana indi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başbakan Binali Yıldırım'ı Bingöl'den AK Parti'nin Muş'taki mitingine götüren helikopter, yoğun sis nedeniyle Muş Havalimanı'na iniş yapamadı. Bunun üzerine helikopter, merkezde bulunan Muş Şehir Stadı'na yöneldi. Helikopter, stata da 3 kez deneme yapmasına rağmen olumsuz hava şartları nedeniyle iniş yapamayınca, Van'ın Tatvan ilçesine gitmeye karar verildi.

Tatvan'da da yoğun sis olduğu ve hava koşullarının elverişli olmadığı haberi üzerine helikopter, Muş'un Kale Mahallesi'ndeki boş bir araziye iniş yaptı.

'DOLAŞTIK DOLAŞTIK CAMİNİN YANINA İNDİK'

Karlı araziye inişin ardından Başbakan Yıldırım, Muş'taki miting alanına yürüyerek ulaştıktan sonra şunları söyledi: Dolaştık dolaştık en sonunda Kale Mahallesindeki Kale Camiinin yanına indik. Kale mahallesindeki hemşehrilemizle tanışma fırsatı bulduk. Çaya ve yemeğe davet ettiler. Ama soğukta sizi bekletmeye gönlümüz razı olmadı. Oradan ilk araçla buraya geldik. Biz, millet neredeyse oradayız. Hiçbir zorluk bizim için önemli değildir."

Başbakan Binali Yıldırım, Muş’ta Belediye Meydanı’nda toplanan yaklaşık 10 bin kişiye hitap etti. Başbakan Yıldırım, burada da Anayasa değişiklik paketi ile ilgili görüşlerini açıkladı, referandumda ’evet’ çağrısında bulundu. (HABER MERKEZİ)