Dolabını evi yaptı

Şanlıurfa'da, 3 ay boyunca kirasını ve masraflarını ödeyemeyen Veysi Hurma, dolabını tek gözlü mobil eve dönüştürdü. Evinin altına da 4 teker taktırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şanlıurfa'nın Haliliye Mahallesi’nde geçimini atık malzemeleri toplayarak sağlayan Veysi Hurma son dönemlerde geçim sıkıntısı yaşadı. Hurma birikmiş 1500 liralık kirasını, su ile elektrik borcunu ödeyemeyince, ev sahibi tarafından evden çıkarıldı.

Başını sokacak bir ev bulamayan Veysi Hurma, Kemal Sunal'ın oynadığı 'Gülen adam' filminden esinlenerek, evindeki gardırobu, 2 metrekarelik tek gözlü mobil eve dönüştürdü. CNN Türk'e yer alan bilgiye göre, ihtiyaç duyduğu malzemeleri alıp geri kalanının sokağa bırakan Veysi Hurma, eşi Dilek, çocukları 5 yaşındaki Türkan, 7 yaşındaki Mustafa ve 12 yaşındaki Mehmet Hurma ile birlikte 4 tekerlekli 2 metre genişliğindeki mobil evde yaşamaya başladı.

Hurma, "Kirayı ödeyemeyince sokakta kaldık. Kafamızı sokacak bir yer bulamayınca da çareyi bu şekilde seyyar ev yapmakta buldum. Birileri bize yardım edip, ev bulana kadar bu şekilde yaşamaya devam edeceğiz" dedi. Tuvalet ihtiyaçlarını camide giderdiklerini söyleyen Dilek Hurma ise, mahalle sakinlerinin verdiği yemeklerle karınlarını doyurduklarını ifade edip tek isteğinin 3 çocuğu ile başlarını sokacakları bir ev olduğunu belirtti.

d1

Etiketler ev dolap tekerlek fakir