Belediye çocuk evliliğine aracılık yaptı

Ankara Keçiören Belediyesi Ak Masa Birimi halktan gelen talepleri yerine getiriyor. Belediyenin gerçekleştirdiği ve basın bülteni ile duyurduğu taleplerden biri '18 yaşından küçük bir çocuğun evlendirilmesi'.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Ankara Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı Ak Masa Birimi'ne evlilik dahil çeşitli yardım talepleri iletiyor. Belediyeye Yozgatlı bir genç de başvurarak, yardım istedi. Birime ulaşan genç, eşinin 18 yaşından küçük olduğunu, ailesinin onay vermemesi nedeniyle resmi nikah yapılamadığını belirtti. Genç, hamile olan ve sosyal hizmetlerin koruma altına aldığı eşinin ailesini ikna etmelerini istedi.

'MUTLULUĞA KATKI SAĞLADIK(!)'

Birime ulaşan talebin ardından AK Masa, Yozgat Sarıkaya Belediye Başkanlığı ve AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı'yla irtibata geçerek ailelerin barışmalarını sağladı. 'Bu mutluluğa' katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden AK Masa yetkilileri, kendilerine gelen taleplerle ilgili şu cümlelere yer verdi:

“ Bazen çok ilginç taleplerle de karşılaşabiliyoruz. Ama biz her talebi dikkatle dinliyor, en geç 15 gün içinde olumlu veya olumsuz sonuca ulaştırıyoruz.”

belediye3

(DUVAR)