Çocuğa kaynar su atan kişi serbest bırakıldı

Bir fast food şubesinde, müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle 7 yaşındaki çocuğa kaynar attığı iddia edilen M.H. savcılığa sevk edildi. Çocuğu korkutmak isterken suyun döküldüğünü söyleyen M.H. serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Nişantaşı'nda bir fast food şubesinde müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle 7 yaşındaki P.K'nin sırtına kaynar su attığı iddiasıyla gözaltına alınan restoran çalışanı M.H., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olay sonrası gözaltına alınan restoran çalışanı M.H., bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Bürosu savcısı tarafından P.K. ve annesi İ.K. ile restoran çalışanı M.H.'nin ifadesi alındı. P.K'nin annesi, şüpheli M.H.'den şikayetçi olmadı.

KORKUTMAK İSTEMİŞ

M.H. ifadesinde, içeri giren çocukların müşterileri rahatsız etmesi üzerine elindeki ılık suyla korkutmak istediğini, suyun da yanlışlıkla P.K'ye döküldüğünü söylediği öğrenildi. Savcı, M.H.'yi "Basit yaralama" suçundan serbest bıraktı.

M.H., kapıda bekleyen gazetecilerin görüntü almaması için memur gibi eline dosya verilerek dışarı çıkartıldı. (İSTANBUL/DHA)

Çocuğu sıcak su atarak yaraladıÇocuğu sıcak su atarak yaraladı