Polis dolmuşçu kavgası kamerada!

Kızılay'da sivil polisle dolmuş şoförü arasında 'yol verme' yüzünden başlayan tartışma kameralara yansıdı. Dolmuş şoförü burnundan yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da sivil polislerle dolmuşçular arasında kavga çıktı. Kavga, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Polis, görüntüyü çeken kişiye de tepki gösterdi.

İddiaya göre Kızılay'da dolmuşçularla sivil polisler arasında, yol verme tartışması başladı. Cep telefonuyla çekilen görüntülere göre, taraflar arasında arbede yaşanıyor. Polisler, dolmuş şoförünü gözaltına almak istiyor, diğer dolmuşçular ise arkadaşlarını polise vermemek için direniyor. Kalabalık dolmuşçu grubuyla 2 polis arasında başlayan arbede, yerini kavgaya bırakıyor. Görüntüsünün çekildiğini fark eden polisin, görüntüyü çeken kişiyi darp etmesi de görüntülere yansıyor.

BİR DOLMUŞ ŞOFÖRÜ BURNUNDAN YARALANDI

Kavga üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Takviye gelen polis ekipleri, kendilerine koyanlara biber gazıyla müdahale etti. Olayda, burnundan yaralanan bir dolmuş şoförünün hastaneye kaldırıldığı belirtildi. (DHA)