Ceylan: Yaşasın mazlumların küresel 15 Temmuz direnişi!

UHB Genel Sekreteri Necati Ceylan'dan 15 Temmuz mesajı: Dünyanın bütün mazlumlarını, küresel güçlere karşı mücadele etmeye ve dayanışmaya davet ediyoruz. Yaşasın mazlumların küresel 15 Temmuz direnişi!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Uluslararası Hukukçular Birliği Genel Sekreteri Necati Ceylan, darbenin ABD ve bazı Avrupa devletlerinin taşeronu FETÖ tarafından yapıldığını söyleyerek, dünya mazlumlarını "küresel 15 Temmuz direnişi"ne davet etti.

Darbe teşebbüsünün için de yer alan binlerce kişinin başta Amerika olmak üzere, Almanya, Hollanda ve İngiltere’ye sığındığını ve bu ülkelerin bu kişileri himaye ettiğini belirten Ceylan 15 Temmuz'un "küresel bir planın parçası" olduğunu söyledi.

'KOMÜNİZMİN YERİNE İSLAM KONDU'

Soğuk savaşın ardından ABD'nin yaptığı ilk askeri tatbikatta, 'komünizm tehdidi' yerine 'İslam'ı ikame ettiğini' belirten Ceylan şöyle dedi, "Küresel güçlerin, küresel baronların planlarını geçersiz hale getirmek için, mazlumların 'birbirine kenetlenmesi', 'güçlerini birleştirmesi' ve 'daha fazla çalışması' gerekmektedir. Bizler 15 Temmuz darbesini asla unutmayacağız. Bu darbeyi planlayan küresel güçleri ve bunlara taşeronluk yapan, halkına kurşun sıkan, meclisini bombalayan alçakları ifşa edeceğiz, ifşa etmeye devam edeceğiz. 15 Temmuz, bütün dünyaya, 'imanın', çıplak ellerin, tanklara, toplara, savaş uçaklarına karşı galip geldiğini göstermiştir. 15 Temmuz darbe teşebbüsünün muhatabının, sadece Türkiye olmadığı, küresel güçlere karşı mücadele eden herkes olduğu unutulmamalıdır. Dünyanın bütün mazlumlarını, küresel güçlere karşı mücadele etmeye ve dayanışmaya davet ediyoruz. Yaşasın mazlumların küresel 15 Temmuz direnişi!" (HABER MERKEZİ)