Sedat Peker için çekilen işkence videosuyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı

Sedat Peker'e hakaret ettiği iddia edilen bir kişinin işkence gördüğü videoyla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alındı. 1 kişinin ise arandığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sedat Peker'e hareket ettiği öne sürülen bir kişiye işkence yapıldığı görüntülerle ilgili olarak, 4 kişi gözaltına alındı. 1 kişi ise aranıyor.

Sedat Peker’e hakaret ettiği iddia edilen bir kişinin, dövüldüğü görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler, bir araç içinde iki kişi tarafından dövülen şahıstan Sedat Peker'den özür dilemesi isteniyor.

Hürriyet gazetesinden Toygun Atilla haberine göre polis, görüntüleri internete yükleyen, yayınlayan ve birlerine gönderen 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, 1 şüpheli ise aranıyor.

Görüntülerin ardından açıklama yapan Sedat Peker, kendisine karşı "algı çalışması" yapıldığını söylemişti. Peker, "Sosyal medyada bu iğrenç algı çalışmasını yapanlar, bunlara alet olanlar aslında bu görüntülerden çok daha fazla şiddeti bence hak ediyorlar" demişti.