Melih Gökçek: Erdoğan sadece Türkiye'nin değil ümmetin lideri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, istifasının istendiği iddiasını yalanladı. Fitne çıkarılmaya çalışıldığını savunan Gökçek, "Sayın Erdoğan sadece Türkiye'nin değil ümmetin lideridir. Fitne peşinde olanlar boşa uğraşırlar" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istendiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, "Her söylediğinizi bir yerlere çekerek algı operasyonu yapıyorlar" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, istifasının istendiği iddiasıyla ilgili Milat gazetesine konuştu. AK Parti içinde "fitne çabalarına" prim vermeyeceklerini belirten Gökçek, "Fitne peşinde olanlar boşa uğraşırlar" dedi. "Algı operasyonu" yapıldığını savunan Gökçek, şunları söyledi:

"Öyle bir hava meydana getiriyorlar ki her söylediğinizi bir yerlere çekerek algı operasyonu yapıyorlar. Şunu söylemek isterim ki Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak ümmetin her ferdinin görevidir. Çünkü sayın Erdoğan sadece Türkiye'nin değil ümmetin lideridir. Fitne peşinde olanlar boşa uğraşırlar."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in de aralarında bulunduğu 6 belediye başkanının istifasını istediği iddia edildi. İddiayı bugün yapılan AK Parti grup toplantısının sonrasında değerlendiren Erdoğan, "Şu anda böyle bir şey yok. Ama bundan sonra da olmayacağı anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü bir değişimi dönüşümü biz seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Erdoğan: Şu an yok olmayacak anlamına gelmezErdoğan: Şu an yok olmayacak anlamına gelmez

'Erdoğan, Melih Gökçek dahil 6 belediye başkanının istifasını istedi' iddiası'Erdoğan, Melih Gökçek dahil 6 belediye başkanının istifasını istedi' iddiası

AK Parti'den Gökçek iddiasına yalanlama: Söz konusu değildirAK Parti'den Gökçek iddiasına yalanlama: Söz konusu değildir

'Gökçek' tweet'ine disiplin işlemi'Gökçek' tweet'ine disiplin işlemi