Polis yerde yatan kadını darp etti

Antalya'da yerde yatan bir kadın, polis tarafından darp edildi. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından soruşturma başlatıldı ve 2 polis açığa alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'nın Alanya ilçesinde yerde yatan bir kadın, polis tarafından darp edildi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından kadını darp eden ve yanındaki polis açığa alındı.

Alanya'da yabancı uyruklu bir kadının, polisler tarafından darp edildiği görüntüler sosyal medyada yayınlandı. Videoda, polislerin yerde yatan kadınla konuştuğu görülüyor. Daha sonra polislerden biri kadına defalarca tekme atıyor. Kadını copla da darp eden polis, saçından sürükleyerek götürüyor.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden görüntülerle ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, kimliği belirlenen polisler hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldığı, ayrıca açığa alındıkları belirtildi. Açıklamada şu ifadelere ver verildi:

"Değil bir insana, hiçbir canlıya karşı bu ve benzeri nitelikte bir fiilin ve davranışın kurumumuzca tasvip edilir hiçbir yanı, yönü ve de mazereti bulunmamaktadır. Emniyet Teşkilatı olarak; gerekçesi her ne olursa olsun bu tür şiddet ve kötü muamelede bulunduğu belirlenen görevlilerimiz hakkında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da asla hiçbir şekilde müsamaha gösterilmeyecektir." (ANTALYA/DHA)