Otomobil, trenle çarpıştı: 3 ölü

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, İzmir-Söke seferini yapan yolcu treni ile otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi yaşamını yitirirken, 2'si ağır 3 kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aydın'da hemzemin geçit faciası yaşandı. Dün saat 22.00 sıralarında Moralı kavşağı yakınlarındaki hemzemin geçitten geçmek isteyen 09 PM 354 plakalı otomobil, İzmir-Söke seferini yapan yolcu treniyle çarpıştı.

İzmir-Söke seferini yapan yolcu treniyle, Gürhan Karaca (27) yönetimindeki 09 PM 854 plakalı otomobilin bariyersiz hemzemin geçitte çarpıştığı kazada, otomobilde bulunan Nazlı Karaca (20), Erçin Karaca (9 aylık) ve Sudenaz Eroğlu (37) yaşamını yitirdi. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin de aracın arka koltuğunda oturduğu öğrenildi.

Sürücü Karaca ile otomobilde yolcu olarak bulunan Hüseyin Eroğlu (40) ve Aysun Eroğlu (37) yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan, sürücü Karaca ile Aysun Eroğlu'nun hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza anında büyük bir gürültü duyduklarını belirten tren yolcuları, ilk başta ne olduğunu anlayamadıkları söylediler. Büyük bir korku yaşadıklarını belirten yolcular, otomobilin yaklaşık 100 metre sürüklendiğini ifade belirttiler. Bazı yolcuların, olay yerine çağırdıkları yakınlarının otonobilleriyle gittikleri görüldü.

(AYDIN-DHA)

Etiketler kaza aydın tren