Hasan Köseoğlu gözyaşlarıyla uğurlandı

Akademisyen Baskın Oran'ın üvey oğlu Hasan Köseoğlu, Bodrum'da defnedildi. Arkadaşları, Köseoğlu'nu gözyaşlarıyla uğurlarken Oran, "Evlat acısını yaşamanın güçlüğünü çekiyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Akademisyen Baskın Oran'ın Bodrum'daki evlerinin önünde merdivenlerden düşüp ağır yaralanan ve 16 gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 43 yaşındaki üvey oğlu Hasan Köseoğlu'nun cenazesi, ailesi ve arkadaşlarının gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

DJ'lik de yapan müzisyen ve yapımcı Hasan Köseoğlu, geçen 23 Ekim'de, sabaha karşı geldiği Kumbahçe Mahallesi Zeki Müren Caddesi'ndeki evlerinin önündeki merdivenleri çıkarken düşüp başını yere çarptı. Saat 09.00 sıralarında, annesi Feyhan Görgün Oran tarafından merdivenlerde hareketsiz yatarken bulunan Köseoğlu, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Köseoğlu, beyin cerrahı Ender Tabur tarafından ameliyat edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Köseoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen dün yaşamını yitirdi.

Baskın Oran ve anne Feyhan Görgün Oran

DEDESİNİN MEZARININ ÜZERİNE DEFNEDİLDİ

Köseoğlu, bugün Adliye Camii'nde öğlende kılınan namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Köseoğlu'nun cenaze törenine Baskın Oran, annesi Feyhan Görgün Oran, kardeşi Neyran Köseoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile yakın arkadaşı oyuncu Birce Akalay ve arkadaşları katıldı. Köseoğlu'nun arkadaşlarından bir grubun sırtında 'Hasan K.' yazılı Fenerbahçe formalarıyla cenaze törenine katıldıkları görüldü.

Baskın Oran ve anne Feyhan Görgün Oran, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Birce Akalay ve Köseoğlu'nun bazı akrabaları, caminin önündeki tabutun üzerinde dakikalarca ağladı.

Başkan Kocadon, "Böyle zamanlarda konuşmak en zoru. Genç yaşta çok değerli ve Bodrum'da sevilen bir kardeşimizi kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Nur içinde yatsın" dedi. Baskın Oran ise, "Evlat acısını yaşamanın güçlüğünü çekiyoruz" diye konuştu. Köseoğlu, eski Bodrum belediye başkanlarından olan dedesi Derviş Görgün'ün mezarının üzerine defnedildi. (MUĞLA-DHA)