Bekir Bozdağ: 'Ey Kılıçdaroğlu! Sana bu sahte kağıtları kim verdi?'

Başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ, Twitter hesabından seri şeklinde Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Bozdağ, "Ailesi ve yakınları üzerinden Cumhurbaşkanımıza hem de iftiralarla saldırmak,ahlaksızlıktır; namussuzluktur; şerefsizliktir; alçaklıktır" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ, Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik paylaşımlarda bulundu. "Flood" olarak yayınladığı mesajlarda Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği belgelerin sahte olduğunu söyleyen Bozdağ, "Ey Kılıçdaroğlu! Sana bu sahte kağıtları ve uydurma bilgileri bir istihbarat örgütü mü,FETÖ mü yoksa başka bir Türkiye düşmanı mı verdi?" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel kalemliğini yaptığını öne sürdüğü Mustafa Gündoğan'ın bir işadamı olduğunu ve hiçbir zaman özel kalemlik yapmadığını belirten Bozdağ, CHP lideri için "Cumhurbaşkanımıza, ailesine ve yakınlarına iftira atan ve itibar suikasti yapan Kılıçdaroğlu,iftirasının hesabını yargı önünde verecektir," şeklinde paylaşımda bulundu.

Bozdağ, ayrıca, bu yapılanların "ahlaksızlık, namussuzluk, şerefsizlik ve alçaklık" olduğunu da yazdı. Bekir Bozdağ'ın tüm paylaşımları şu şekilde oldu: