Milletvekili’nden stat görevlisine dayak iddiası

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'nun 'Ben milletvekiliyim' statta görevliyi darp ettiği iddia edildi. Vekil ve yanındakilerin görevliyi soyunma odasına götürdükleri görülüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 3. Lig 2. Grup'ta Ankara’da oynanan Ankara Demirspor-Yeni Orduspor maçı öncesi AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve arkadaşlarının protokol görevlisini darp ettiği iddia edildi.

Gündoğdu, 18 yaşından küçük çocukların protokol tribünlerine girmesinin yasak olmasına rağmen, arkadaşları ile birlikte çocuklarını maça götürdü. Ankara Demirspor Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne bağlı protokol görevlisi yasak olduğu gerekçesiyle çocukların tribünde oturamayacağı uyarısını yaptı. Önce Gündoğdu’nun çevresindekiler görevlinin etrafını sardı. Uyarıya sonrası Milletvekili Gündoğdu'nun yanındakiler görevliye “Git kardeşim buradan, kendisi vekil” dedi.

Gündoğdu’nun kameralara da yansıyan bu olayda “Sen kimsin ben milletvekiliyim” diyerek itiraz ettiği, etraftaki spor şube ekibi polislerine de vekil olduğunu belirterek protokol görevlisini yanına çağırdığı görülüyor. Vekilin etrafındakiler protokol görevlisini merdivenlerden aşağıya doğru indirirken arkadan Gündoğdu da soyunma odası koridorlarına giriyor. Milletvekili ile stada gelen arkadaşları tarafından protokolde tartaklanan görevli stat içine inerek oradan uzaklaşmaya çalışıyor.

GÜNDOĞDU CUMA GÜNÜ AÇIKLAMA YAPACAK

Konuyla ilgili DHA’ya konuşan Milletvekili Metin Gündoğdu yurt dışında bir toplantıda olduğunu ve şu an müsait olmadığını bildirdi. Yaşanan olayla ilgili  bilgisine başvurulan Vekil Gündoğdu, bu konu hakkında Cuma günü görüşebileceğini belirtti. (DHA)

Etiketler AKP stad görevli