Kaza yapan araç alev topuna döndü

Esenler Bağlantı Yolu'nda otomobil, kamyonete çarptı. Refüje savrulan araç alev topuna döndü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Esenler'de lüks spor araç, sebze yüklü kamyonetle çarpıştı. Kaza sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralanırken, alev topuna dönen araçta zaman zaman patlamalar meydana geldi.

Kaza saat 05.30 sıralarında 0-3 Bağlantı Yolu Atışalanı mevki Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde Mehmet Karaca ve Mehmet Bozan'ın bulunduğu araç,  Abdullah Dadak kontrolündeki sebze yüklü kamyonete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonet refüje çarparken,   araç da bariyerlere çarparak  alev aldı. Kazayı gören vatandaşlar kamyonetteki Cemal Dadak ve Abdullah Dadak ile yanmaya başlayan araçtaki Mehmet Karaca ve Mehmet Bozan'ı araçlardan çıkardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri durumu ağır olan bir yaralı ile diğer 3 yaralıyı ambulansla çevre hastanelere kaldırdı.

PATLAMA MEYDANA GELDİ

Çarpışmanın şiddetiyle araç alev aldı. Zaman zaman patlamaların meydana geldiği aracı itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü. Kullanılamaz hale gelen aracın bazı aksamlarının metrelerce ileriye savrulduğu görüldü. Kaza nedeniyle kamyonetteki sebze kasaları yola devrildi. Yola saçılan sebzeleri İBB Ekipleri temizlerken, kaza nedeniyle Bağlantı Yolu, Edirne istikametinde bir süre trafiğe kapandı.  Görgü tanıkları  aracın süratli ilerlediğini iddia ederken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

(İSTANBUL-DHA)

Etiketler istanbul kaza patlama