Kediye işkence yapan er polisin bileğini kırmaktan tutuklandı

Orduevinde kediye işkence yapan Taner Hepşen bir polisin bileğini kırdı. Hepşen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erzincan'da kediye işkence yaparken görüntülenen Er Taner Hepşen, 12 gün oda hapsinin ardından bir polis memuruna saldırıp, bileğini kırdı. Hepşen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taner Hepşen, birliğinden ayrılarak kent merkezindeki Bahçesaray Caddesi'nde otomobille gezdiği sırada camlarının koyu renkli olması ve şüphe uyandırması üzerine polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. 'Dur' ihtarına uymayan Hepşen, otomobille kaçmaya çalışırken uygulama noktasında yakalandı. Araçtan indirildikten sonra polislere hakaret eden Hepşen'e çevredekiler de tepki gösterdi. Yaşanan arbedede tekme atan Hepşen, bir polis memurunun bileğinin kırılmasına neden oldu. 'Polise mukavemet'ten gözaltına alınıp, sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Hepşen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kediye işkence yapan Taner Hepşen bu kez polisin bileğini kırınca cezaevine gönderildi

KEDİYE  İŞKENCE ETMİŞTİ

Kamuoyunda büyük tepkiye neden olan ilk olay ise geçen 3 Aralık günü akşam saatlerinde, Erzincan kent merkezindeki subay orduevinde meydana gelmişti. Hepşen, burada yakaladığı yavru kediye işkence yaparken görüntülenmişti.

Tepkilerin büyümesinin ardından 4 Aralık'ta Erzincan Adliyesi'ne çıkarılan Hepşen, kendisinin de askerden önce İstanbul'daki evinde hayvan beslediğini söylemiş, nişanlısından ayrıldığı için bunalıma girdiğini belirtmişti. Hafta sonu izninde de aldığı alkolün etkisi ile yaptıklarını hatırlamadığını öne süren Hepşen, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilmişti. Oda hapsinin sona ermesinin ardından terhis edilen Hepşen, bu kez polisin parmağını kırınca cezaevine girdi. (DHA)