Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: Yüreğin varsa karşıma çık

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kendisi hakkındaki iddialarına TBMM'den yanıt verdi: Karşıma çıksın hesaplaşalım. Hiçbir endişemiz yok. Biz cam gibi insanız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda kendisi hakkındaki iddialarına yanıt veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, veremeyeceği hiçbir hesabının olmadığını söyledi.

TBMM'de açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a, "Yüreği varsa, cesareti varsa, adamsa karşıma çıksın. Karşıma çıksın hesaplaşalım. Hiçbir endişemiz yok. Biz cam gibi insanız. Dürüst ve namuslu insanlarız biz" dedi.

BM'deki Kudüs kararına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu "Çok önemli bir karar. Bu karar Trump'ın pimini çekip Ortadoğu'nun kalbine koyduğu bombanın patlamamasını sağladı.  Kudüs'ün bir kişinin iradesiyle başkent olmayacağını belirleyen bir karar. Bu kararın çıkmasını sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(ANKARA-DHA)

Erdoğan: Türkiye'de olunca dünyayı ayağa kaldırıyorsunuz, İsrail'e ses yokErdoğan: Türkiye'de olunca dünyayı ayağa kaldırıyorsunuz, İsrail'e ses yok