Orhan Kural'dan Cem Yılmaz hakkında suç duyurusu

Orhan Kural, Cem Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Yılmaz, açıklama yapmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Prof. Dr. Orhan Kural, Arif V 216 filminde 'Çocuk ve gençleri tütün, dolayısıyla bonzai, uyuşturucu ve diğer bağımlılıklara özendirdiği' iddiasıyla Cem Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Kural, daha önce Cem Yılmaz'ın yapımcısı olduğu Pek Yakında ve Deli Aşk filmleri için de benzer suç duyurularında bulunmuştu.

'ÇOCUK VE GENÇLERİ TÜTÜN VE DİĞER BAĞIMLILIKLARA ÖZENDİRDİĞİ İÇİN...'

Yılmaz’ın, geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Arif V 216' filminde çocuk ve gençleri tütün ve diğer bağımlılıklara özendirdiğini öne süren Kural, suç duyurusu dilekçesinde, dosyanın Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu'na gönderilmesini talep etti.

PEK YAKINDA FİLMİ İÇİN DE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

2015 yılında Kural, Pek Yakında filmi için suç duyurusunda bulunmuş, başlatılan soruşturma kapsamında Yılmaz'ın şüpheli sıfatıyla ifadesi alınmıştı. Yılmaz filmde hiçbir uyuşturucu maddenin kullanımının özendirilmediğini belirterek, "Görülen sigara sahneleri hayatın doğal akışına uygun bir şekilde resmedilmiştir. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum” demişti. Savcılık suç unsurları oluşmadığı gerekçesiyle Yılmaz hakkında takipsizlik kararı vermişti. (DHA)

Prof. Dr. Orhan Kural, Arif V 216 filminde 'Çocuk ve gençleri tütün, dolayısıyla bonzai, uyuşturucu ve diğer bağımlılıklara özendirdiği' iddiasıyla Cem Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu.