Akit TV sunucusu Ahmet Keser hakkında dava açıldı

Akit TV sunucusu Ahmet Keser'in açıklamasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Keser hakkında 4.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Akit TV sunucusu Ahmet Keser hakkında dava açıldı. "Basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik" iddiasıyla Keser'in 4.5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Sabah gazetesinden Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, Akit TV sunucusu Ahmet Keser'in "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler di mi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" sözleriyle ilgili soruşturma tamamlandı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianame de Keser hakkında, "Basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlamasıyla 4.5 yıla kadar hapis cezası istendi. Davanın Küçükçekmece Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüleceği belirtildi.

Akit TV sunucusu: Sivil öldürecek olsak Cihangir'den, TBMM'den başlarızAkit TV sunucusu: Sivil öldürecek olsak Cihangir'den, TBMM'den başlarız

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Akit TV sunucusuna tepki: Provokasyondur, sabotajdırAK Parti Sözcüsü Ünal'dan Akit TV sunucusuna tepki: Provokasyondur, sabotajdır