Eşi kaçtı, kardeşi öldürdü

Katerina Çetin'in işadamı eşi iflas edince kaçtı. Boşanmak isteyen Çetin boğularak öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol

Antalya Manavgat’ta yaşayan 34 yaşındaki Kırgız asıllı Katerina Çetin, kayınbiraderi tarafından öldürüldü. Olay önceki gece Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde karakola giden Mehmet Çetin, bir süre önce yurtdışına kaçan abisinin eşini boğarak öldürdüğünü söyledi. Katerina Çetin’in evine giden polis ekipleri 3 çocuk annesi Katerina Çetin’in cansız bedeniyle karşılaştı.

EŞİ YURTDIŞINA KAÇTI

Gazete Habertürk'ten Soner Özcan'ın haberine göre gözaltına alınan Mehmet Çetin ifadesinde, abisi Haydar Çetin’le birlikte 2 yıl önce Niğde’de iplik fabrikası işlettiklerini, Rusya ile yaşanan krizin ardından işlerinin kötüye gittiğini ve iflas ettiklerini söyledi. Abisinin borçlarını ödeyemediği için yurtdışına kaçtığını anlatan Çetin “Ben de eşim, çocuklarım, abimin eşi ve çocuklarıyla birlikte çalışmak için Manavgat’a geldim” dedi. Bir alışveriş merkezinde çalışmaya başlayan yengesinin abisini aldattığını iddia eden zanlı, boşanma davasının bir gün öncesinde bu nedenle tartıştıklarını söyledi. Zanlı, Katerina Çetin’i boşanma davasının görülmesine saatler kala bu nedenle boğarak öldürdüğünü belirtti.

Öte yandan Mehmet Çetin’in, cinayeti işlemeden önce 3 yeğenini alıp kendi evine götürdüğü, daha sonra tekrar kadının evine gidip cinayeti işlediği ortaya çıktı. Mehmet Çetin’in sabaha kadar cesedin başında bekledikten sonra karakola gidip polise teslim olduğu anlaşıldı.

Etiketler antalya kadın cinayet