4 yaşında evden kaçtı, yakındaki kreşte bulundu

Ailesinin polise kayıp ihbarında bulunduğu 4 yaşındaki Hanım Güzel evlerinin yakınındaki kreşin bahçesinde oynarken bulundu. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da oturan Tuba ve Eyüp Güzel çiftinin tek çocukları Hanım Güzel, sabah erken saatlerde annesinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak evden çıktı. Çocuğunun evde olmadığını ve dış kapının da açık olduğunu fark eden Tuba Güzel, önce eşini, ardından polisi arayarak kayıp başvurusunda bulundu.

Verilen adrese gelen polis ekipleri çevrede araştırma başlatıp çocuğu aramaya başladı. Yaklaşık 1,5 saat sonra eve 500 metre uzaklıktaki kreşin bahçesindeki oyun alanında bir kız çocuğu bulunduğu ihbar edildi. İhbarın geldiği kreşe giden polis, kayıp ihbarı olan Hanım Güzel'in eşgaliyle bulunan çocuğun örtüştüğünü belirledi. Polis ekipleri durumu baba Eyüp Güzel'e verdi. Kreşe gelen baba, kızını polis ekibinden teslim aldı.

Kızının bulunmasına çok sevindiğini belirten Güzel “Sabah evden çıkıp kendi başına gelmiş. Biz kaybolduğunu düşünerek karakola başvurduk. Sağolsun kreşteki görevliler haber vermişler polise" dedi.

(ANTALYA-DHA)

Etiketler kayıp hanım güzel