Meteoroloji'den Marmara'ya çamur yağışı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü: Marmara'da yer yer toz taşınımı bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları yapıldı.  Bugün yayınlanan hava durumu tahmin raporunda toz taşınımı uyarısı yapıldı. Marmara Bölgesi için de yer yer hafif çamur şeklinde yağış görüleceği belirtildi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı Karadeniz, Kütahya, Ankara, Eskişehir ve Çankırı ile gece saatlerinden itibaren İzmir, Kuzey Ege kıyıları, Aydın kıyı kesimleri, Artvin ve Ardahan çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinde Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de yer yer toz taşınımı bekleniyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI

Bugün (Perşembe) sabah saatlerinde Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de yer yer toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde azalama, yer yer hafif çamur şeklinde yağış) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Etiketler yağış Marmara çamur