Hayvanlarına haciz gelen çiftçi, Ziraat Bankası önünde eylem yaptı

Ankara'da, hayvanlarına ve tarlasına haciz gelen bir çiftçi Ziraat Bankası önünde eylem yaptı. Yanında getirdiği sütleri bankanın önüne döken çiftçi, "Ne yapacaksa yapsın devlet. Perişan olduk ya, bu kadar da olmaz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Borcunu ödeyemediği için hayvanlarına ve tarlasına haciz konulan bir çiftçi, sütlerini Ziraat Bankası'nın önüne döktü. Çiftçi, "Sütlerimiz de burada, buyurun. Ne yapacaksa yapsın devlet" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Twitter hesabından Ankara'nın Haymana ilçesinde, Ziraat Bankası önünde eylem yapan bir çiftçinin videosunu paylaştı.

Borcunu ödeyemediği için hayvanlarına haciz geldiğini söyleyen çiftçi, "Tarlamızı, tapanımızı, mallarımızı Ziraat Bankası hacze koydu. Sütlerimiz de burada, buyurun. Ne yapacaksa yapsın devlet. Ne yapacaklarsa yapsınlar. Perişan olduk ya, bu kadar da olmaz" dedikten sonra, yanında getirdiği sütleri bankanın önüne döktü.

"Sesimi kimseye duyuramadım" diyen çiftçi, "Sayın Cumhurbaşkanımıza mektup yazdım yine duyuramadım. Yem alamıyoruz, saman alamıyoruz, hayvanımızı satamıyoruz. Ne yapacaksa devlet yapsın" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)