Kazım Koyuncu anmasına izin verilmemesine tepki

Şevval Sam ve Selçuk Balcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde Kazım Koyuncu anısına yapılacak konsere izin verilmemesine tepki gösterdi. Balcı, "Neye tahammülünüz olmadığını en azından bilmek isterdik" derken, Sam da "Açıklama bekliyoruz" şeklinde paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şevval Sam, Kazım Koyuncu için Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) yapılacak anmaya izin verilmemesine tepki gösterdi. Haberi Twitter hesabından paylaşan Sam, "Açıklama bekliyoruz..." diye yazdı.

Twitter üzerinden tepki gösteren bir diğer isim de şarkıcı Selçuk Balcı oldu. Balcı, "Yaşamını yitirmeden önce son konserini gerçekleştirdiği K.T.Ü. A.K.M Salonunda Kazım Koyuncu’yu anma etkinliği rektörlük tarafından hiçbir gerekçe gösterilmeden engellenmiş... Neye tahammülünüz olmadığını en azından bilmek isterdik..." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU? 

KTÜ Öğrenci Kolektifi, Kazım Koyuncu'yu anmak için, 30 Nisan’da bir konser düzenlemek istemişti. Rektörlüğün konsere izin vermemesi üzerine, öğrenciler kararı protesto etmişti. (HABER MERKEZİ)

Kazım Koyuncu anmasına rektörlük izin vermedi, öğrenciler tepkiliKazım Koyuncu anmasına rektörlük izin vermedi, öğrenciler tepkili