Polis, 4 gecedir mezarlıkta ağlayan kadını arıyor

Çorum'da genç bir kadının 4 gecedir mezarlığa gelip ağladığı, görevlileri görünce uzaklaştığı haberleri üzerine polis harekete geçti. Mezarlık görevlileri de, kadın için not bıraktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çorum'da genç bir kadının 4 gecedir mezarlığa gelerek bir mezarın başında ağladığı, görevlilerin kendisini fark etmesi üzerine uzaklaştığı iddia edildi. Polis, genç kadının bulunması için çalışma başlattı.

Olay, kent merkezinde bulunan Ulu Mezarlık'ta meydana geldi. Görevliler, 4 gecedir bir kişinin mezarlığa gelip ağladığını fark etti. Genç kız, görevliler kendisine seslenince bölgeden uzaklaştı. Bunun üzerine durum polise bildirildi. Mezarlıktaki görevliler, ayrıca kızın görüldüğü mezarın üzerine, 'Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak' yazılı bir not bıraktı. Dün gece polisin mezarlık çevresinde yaptığı çalışmada bir sonuç alınamadı.

Bölgede esnaf olan Oğuz Atıcı, "Dört gündür böyle bir durum var. Polisler mezarlığa geldiğinde o gizemli kız mezarların arasına doğru kaçtı" dedi. (ÇORUM-DHA)

Etiketler Çorum mezarlık kız