Ceylan Özgül: 'Kedicik' diye hafifletmeyin!

"Adnan Oktar örgütünden" ayrıldığını söyleyen Ceylan Özgül, Twitter'dan paylaştığı mesajlarda aranan isimlerin 'ihbar' edilmesini istedi. Özgül, 'Kedicik kelimesi ile konuyu hafifletmenizi tavsiye etmem' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Adnan Oktar suç örgütü" operasyonu bugün başladı. 236 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılan soruşturma devam ederken, kendisini 'Adnan Oktar örgütünden ayrılmış biri' olarak nitelendiren Ceylan Özgül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada halkı 'firari olan isimleri ihbar' etmeye çağırdı.

Adnan Oktar'ın yanında bulunan ve kamuoyunda 'kedicik' olarak tanınan kadınların bu şekilde isimlendirilmemeleri gerektiğini söyleyen Özgül, "Adnan Oktar örgütünden ayrılmış biri olarak söylüyorum, KEDİCİK kelimesi ile konuyu hafifletmenizi tavsiye etmem. Vitrinde masum görünen bu kadınların bir kısmı çift silahla geziyorlar. Türlü suçlara karıştıklarına şahidim" dedi.

Adnan Oktar'ın grubundan ayrılanlar konuştu: Kadınlar hücrelerde tutulurduAdnan Oktar'ın grubundan ayrılanlar konuştu: Kadınlar hücrelerde tutulurdu

Adnan Oktar’ın televizyon programında çalışmayı bırakan Ceylan Özgül, Nisan ayında Oktar ve ekibinden şikayetçi olmuş kendisi için de koruma tedbiri aldırmıştı. (HABER MERKEZİ)

Adnan Oktar: Bize operasyonu İngiliz istihbaratı istediAdnan Oktar: Bize operasyonu İngiliz istihbaratı istedi