Şule Çet'in ölümünde şüphelilere tutuklama talebi

Ankara Başsavcılığı Şule Çet'in ölümüyle ilgili daha önce serbest bırakılan şüphelilerin tekrar gözaltına alındığını duyurdu. Şüpheliler tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da bir plazanın 20'inci katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara Başsavcılığı soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan ve serbest bırakılan şüphelilerin tekrar gözaltına alındığını açıkladı. Şüpheliler tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İKİ KERE GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Çet'in yakınları olayın iddia edildiği gibi intihar değil cinayet olduğunu belirtip yargıya başvurmuştu. Şule Çet'in binadan düştüğü sırada yanında bulunan Çağatay A. iki kere gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.

Son olarak Çet'in otopsi raporunda ölmeden önce cinsel saldırıya uğradığı ortaya çıkmıştı. Çet'in atladığı iddia edilen pencerede yapılan incelemelerde parmak izlerine rastlanmamıştı.

Çet'in vücudunda yapılan incelemelerde 10 parmağının dokuzunda bir erkeğe ait doku çıkmıştı. Ayrıca Çet'in kanında uyumayı tetikleyen uyarıcı madde tespit edilmişti.

Çet’in öldüğü sırada plazadaki ofiste Çağatay A.’nın dışında B.A.’nın da bulunduğu ortaya çıkmıştı. B.A. ise ifadesinde başka odada olduğunu, neler yaşandığını bilmediğini öne sürmüştü. (HABER MERKEZİ)

Şule Çet’in avukatı: Olay cinayet ve tecavüzŞule Çet’in avukatı: Olay cinayet ve tecavüz

Kadın Meclisleri: Şule Çet pencereden atıldı!Kadın Meclisleri: Şule Çet pencereden atıldı!