Kayıp manavın cesedi bulundu

Bartın'da kayıp Şükrü Kesgin ölü bulundu. Ceset, varil içinde köprü altına bırakılmış.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bartın'da pazar yerinde manavda çalışan Şükrü Kesgin, 15 gün önce kayboldu. Kesgin'e ulaşamayan ailesi, polise başvurdu. Yapılan aramalara rağmen Şükrü Kesgin bulunamadı.

Bugün sabah saatlerinde kentteki Bartın Irmağı'nda tekne turu yapanlar, Orduyeri Köprüsü altında varilin içinde bir ceset gördü. Teknede bulunanlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Ekipler, kötü kokuların yayıldığı varildeki cesedi sudan çıkarmak için tekneyle yanına gitti. Varil, yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Yalı mevkiine getirildi, ardından kıyıda bulunan vince bağlanarak sudan çıkarıldı.

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı ve polisin yaptığı incelemede, kayıp Şükrü Kesgin'e ait olduğu tespit edilen cesedin bacaklarının dizlerinin altından kesilmiş olduğu belirlendi. Kesilen bacakların da varilde olmadığı görüldü. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, Bartın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

TELEFONUNU DA ÇALIP SATMIŞLAR

Cinayetle ilgili olarak H.G. ve S.A. gözaltına alındı. Sorguya alınan H.G. ve S.A. ifadelerinde Şükrü Kesgin'in kendilerine cinsel yönden sarkıntılık yaptığını, bu duruma sinirlenerek sopa ve bıçakla öldürdüklerini öne sürdüler. İki zanlı, bacaklarını keserek dışarıdan buldukları varilin içerisine yerleştirdiklerini, el arabasıyla varile koydukları cesedi Kanlıırmak'a attıklarını itiraf etti. Polisin, bugün ırmak içerisinde yaptığı çalışma sonucu Şükrü Kesgin'e ait ceset Yalı mevkiinde bulunan ırmak üzerinde varile kesilen ayakları ile sıkıştırılmış şekilde bulundu.

Polis, Şükrü Kesgin'i öldüren H.G. ve S.A.'ya olay yerinde tatbikat yaptırdı. H.G. ve S.A. polise Şükrü Kesgin'i nasıl öldürdüklerini anlatırken, Kesgin'e ait cep telefonunu bir cep telefonu bayisine götürerek sattıkları güvenlik kameralarından tespit edildi.

(BARTIN-DHA)

Etiketler bartın kayıp