Sancaktepe'de okul duvarı çöktü

Sancaktepe'de henüz bilinmeyen nedenle bir okulun istinat duvarı çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mevlana mahallesinde bulunan bir okulun istinat duvarı henüz bilinmeyen nedenle çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yol kapanırken olay yerindeki inceleme sürüyor.

İstanbul Anadolu Yakası’nda etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Ümraniye, Tuzla, Çekmeköy, Pendik ilçelerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokakta su birikintileri oluştu. Sağanak yağışla beraber Sancaktepe’de okulun istinat duvarı da çöktü. Olay saat 11.45 sıralarında Mevlana Mahallesi Dik Sokak’ta meydana geldi. Mevlana İlkokulun istinat duvarı henüz bilinmeyen nedenle çöktü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis toprağın döküldüğü sokağı şerit çekerek araç ve yaya trafiğine kapattı. İtfaiye ekipleri de çöken toprağın altında kalan olup olmadığını öğrenmek için çalışma başlatırken toprak kaymasının devam ettiği öğrenildi. (İstanbul / DHA)

Etiketler duvar okul Sancaktepe