Tarlada avlanan şahini kürekle öldürdü

Bodrum'da bir tarladaki yılanı avladığı sırada kafasına kürekle vurulan şahin öldürüldü. Sosyal medyadaki görüntüler sonrası, şahini öldüren kişiye yoğun tepki geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bodrum'daki bir tarlaya beslenmek için gelen şahini, yılanı avlamaya çalıştığı sırada, kim olduğu öğrenilemeyen bir kişi başına kürekle vurarak öldürdü. O anlar, başka bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Bodrum'un Kızılağaç Mahallesi'nde bir şahinin yılan avlanmak için tarlaya girdiğini gören bir kadın, bu anı kayıt altına almak istedi. Cep telefonuyla kayda giren kadın, bir süre sonra avlanmaya çalışan şahinin yılanla başı derde girince, "Anne gelsene yılan şahini sıkıyor" diyerek yanına çağırdı.

Kadın çekime devam ederken, görüntülere, eli kürekli bir adam girdi. Kim olduğu öğrenilemeyen bu kişi, şahine vurmaya başladı. Adamın şahine vurmaya başlamasıyla görüntüyü çeken kadın, "Niye böyle bir şey yaptı ki" diyerek tepki verdi.

Görüntülerde şahinin de yılanın da öldüğü görülüyor. Videonun yayılmasının ardından, şahine vuran adama tepkiler yükseldi.

(MUĞLA-DHA)

Etiketler bodrum şahin