Oynamadı diye eşini öldürdü

Gaziantep'te Sezer S., evde müzik açarak eşi Sabiha Sepil'den oynamasını istedi. Ret yanıtı alınca da 20 yaşındaki eşini çocuklarının önünde tüfekle vurarak öldürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir kadın daha erkek şiddeti sonucu yaşamını yitirdi. Gaziantep'te dün gece saatlerinde evine gelen 24 yaşındaki Sezer S., müzik açarak 6 yıldır dini nikahlı birlikte yaşadığı Sabiha Sebil'den oynamasını istedi. Bu isteği kabul etmeyen Sebil ile Sezer S. arasında tartışma çıktı. Sezer S., evdeki av tüfeğini alarak 4 ve 5 yaşlarındaki çocuklarının gözleri önünde Sabiha Sepil'e peş peşe ateş etti. Sezer S., daha sonra eşini yaralı halde bırakarak kaçtı.

Silah sesini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, Sabiha Sepil'in olay yerinde öldüğünü belirledi.

Sepil'in cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Adli Tıp Kurumu önünde cenazeyi teslim alan Sepil'in akrabalarından Faik Orhunlutaş, gece olayı duyunca eve gittiklerini belirterek, "Gece olayı duyarak eve gittiğimizde Sabiha yerde yatıyordu. Çocuklara niye olduğunu sordum. Bana 'Babam anneme, kalk oyna, dedi, annem de, hayır, dedi'; bundan dolayı olduğunu söylediler. Tüfekle vurmuştu, ben gittiğimde saçmalar yerdeydi" dedi.

Polisin, cinayetin ardından kaçan ve kısa süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen Sezer S.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

(GAZİANTEP-DHA)