Palu Ailesi: Damat Ustael hakkında soruşturma açıldı, kayıp anne kız için yapılan kazıda kemik bulundu

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 21 Aralık'tan beri gündem olan Palu Ailesi soruşturma konusu oldu. 11 yıl önce kaybolan Meryem Tanhal (35) ve kızı Melike Tanhal'ın (8) Tütünçiftlik sahiline gömüldüğü iddiası üzerine yapılan kazı çalışmalarında ise 20 santim uzunluğunda bir kemik parçası bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Suç iddiaları ile dolu hikayesiyle gündem olan Palu ailesi ve Tuncer Ustael olayıyla ilgili Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı soruşturma başlattı.

İki cinayet, bir cinayete azmettirme, kendi öz evlatları dahil 4 çocuğa ve baldızına tecavüz etmekle suçlanan damat Tuncer Ustael'e, kızları ve torunları öldürülen aile bireylerinin bizzat yardım ettiği ileri sürülüyor. Tatlı Sert programı canlı yayınında az önce son dakika gelişmesini Müge Anlı duyurdu. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Palu ailesi hakkında işlem başlattıklarını, damat Tuncer Ustael hakkında ise soruşturma açtıklarını belirtti. (HABER MERKEZİ)

Gündem: Palu Ailesi'nin damadı Tuncer Ustael!Gündem: Palu Ailesi'nin damadı Tuncer Ustael!

TÜTÜNÇİFTLİK'TE KAZI

Öte yandan Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 11 yıl önce kaybolan Meryem Tanhal (35) ve kızı Melike Tanhal'ın (8) Tütünçiftlik sahiline gömüldüğü iddiası üzerine yapılan kazı çalışmalarında 20 santim uzunluğunda bir kemik parçası bulundu. Kemik incelenmek üzerinde Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Körfez ilçesinde yaşayan Meryem ve kızı Melike Tanhal, 11 yıl önce ortadan kayboldu. Harun ve Havva Palu çifti, o zaman polise yaptıkları ihbarda, kızları Meryem ve torunları Melike Tanhal'ın öldürülüp, cesetlerinin Tütünçiftlik sahiline gömüldüğünü iddia etti. Bunun üzerine o yıl Tütünçiftlik sahilinde iş makineleriyle yapılan aramadan sonuç çıkmadı.

Havva Palu'nun damadı Tuncer Ustaer, katıldığı televizyon programında, anne-kızın Tütünçiftlik sahiline gömüldüğünü ve yeri bildiğini ileri sürdü. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü iddia üzerine geçen hafta cuma günü kadavra köpekleriyle bölgede çalışma yaptı. Bugün kazı çalışmalarına kaldığı yerden devam edildi. İş makineleriyle yapılan kazı sırasında 20 santimetre uzunluğunda bir kemik bulundu. Yaklaşık 25 metre çapında kazılan alanda bulunan kemik, polis olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kemiğin bir insana mı, yoksa bir hayvana mı ait olduğu yapılacak inceleme ile ortaya çıkacak. Bölgede yapılan kazı çalışmaları devam ediyor.

(HABER MERKEZİ/DHA)